Standaard huurovereenkomst

Wanneer je bij ons een auto abonnement afsluit, sluit je een huurovereenkomst met ons. Een standaard-versie van deze huurovereenkomst kun je hier downloaden (PDF).

Algemene voorwaarden

Op de huurovereenkomst (zie hierboven) zijn de Algemene Voorwaarden voor verhuur- en deelautobedrijven BOVAG (versie mei 2021) van toepassing. Deze zijn hier te downloaden (PDF). Bepalingen in de huurovereenkomst gaan boven bepalingen in de Algemene Voorwaarden.

Privacy statement ANWB Auto abonnement

ANWB biedt haar leden de mogelijkheid een ANWB Autoabonnement af te nemen. Wanneer je een aanvraag doet verzamelen we via een webapplicatie jouw NAW-gegevens, contactgegevens, ANWB lidmaatschapsnummer en boekingsgegevens. Ook vragen we je om je rijbewijsnummer zodat we kunnen nagaan of je in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Aan de hand van jouw gegevens controleren we of je je eventuele lidmaatschap en andere diensten die je afneemt van ANWB hebt betaald en of je niet voorkomt in het waarschuwingssysteem Elena van de BOVAG. Doel hiervan is de beheersing van criminaliteit en financiële risico’s voor de ANWB. Op basis van al jouw gegevens beoordeelt een medewerker handmatig of je een contract krijgt aangeboden. Wanneer je het contract ondertekent, ga je een overeenkomst met de ANWB aan. In dat geval zullen we ook je IBAN-nummer verwerken ten behoeve van de betaling van jouw abonnement.

Privacy en cookies© ANWB